petak, 4. rujna 2015.

RECEPT ZA LIJEČENJE KOMPLETNOG ORGANIZMA:čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, ceo sistem izlučivanja, takođe i

Recept za lečenje celog organizma






Ovo je recept za lečenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, ceo sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore.
Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta. Sredstvo je i protiv zapalenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Takođe reguliše telesnu težinu.

 
  Sastojci:
400 gr proklijalog žita (pšenice)
15 svežih limuna
12 celih glavica  svežeg belog luka
1 kg pravog meda
400 gr svežeg orahovog jezgra Priprema:
Priprema proklijale pšenice: 400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.

  U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata se dobija pšenica s klicama (dužine 1-2 mm.).
Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmešati u emajlirani lonac. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje.

  Primena:
Ova smesa se uzima 1 – 2 supene kašike 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja.
Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.
Za lečenje od raka – uzima se na svaka 2 sata.
Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljenehidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda.
Izvor: receptovanje.com

0 komentari:

Objavi komentar




PRATITE NAS NA FACEBOOK-u.KLIKNITE NA "Svidja mi se" HVALA ..

Popular Posts

Pokreće Blogger.
Menu :